Bestuurster ongeluk Hoek bleek dronken

Toegevoegd: 27-05-2018, 16.31 uur

Het ongeval in Hoek afgelopen nacht.
Het ongeval in Hoek afgelopen nacht.
1
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

HOEK - De bestuurster die afgelopen nacht bij Hoek een ongeluk veroorzaakte bleek onder invloed te hebben gereden. Dat laat de politie weten. Het gaat om een 41-jarige vrouw uit Polen.

Omstreeks 00.15 uur raakte de vrouw op de Molendijk de macht over het stuur kwijt, ramt een paaltje en slaat met de auto een paar maal over de kop. Uiteindelijk rolt haar voertuig weer recht op de wielen en komt tegen een geparkeerde auto tot stilstand.

De vrouw is door ambulancepersoneel nagekeken en vervolgens meegenomen naar het ziekenhuis. Omdat direct na het ongeval is geconstateerd dat er een flinke alcohollucht om de vrouw heen hangt is er een blaastest afgenomen. Daaruit blijkt dat zij flink heeft gedronken. In het ziekenhuis is bloed van de verdachte afgenomen. De uitslag daarvan is nog niet bekend.

Na behandeling in het ziekenhuis is de vrouw op het politiebureau gehoord. Zij bekent te hebben gedronken en bovendien geen rijbewijs bezit. Tegen haar is proces-verbaal opgemaakt. Ook krijgt zij de rekening gepresenteerd van de schade die zij heeft aangericht. De auto is afgevoerd door een bergingsbedrijf.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joris (27-5-2018 om 17:52)
Een dronken Poolse vrouw in een auto van een 'Nederlands' uitzendbureau met buitenlandse kentekenplaten die brokken maakt. Hoeveel regels zijn er overtreden? In goedkope landen geregisteerde auto's en vrachtwagens met bestuurders van twijfelachtig kaliber maken steeds vaker onze wegen onveilig. Allemaal gevolg van de drang naar een EU-supernatie.
AD. (27-5-2018 om 17:51)
Ja het zijn niet alleen poolse mannen hoor die veel dronken op de weg zitten.maar ook vrouwen. maar oh wat zijn we blij met met dit soort dronkenlappen.