Weerbericht:
Veel bewolking, koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurster ongeluk Hoek bleek dronken

Toegevoegd: 27-05-2018, 16.31 uur
Het ongeval in Hoek afgelopen nacht.
Het ongeval in Hoek afgelopen nacht.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

HOEK - De bestuurster die afgelopen nacht bij Hoek een ongeluk veroorzaakte bleek onder invloed te hebben gereden. Dat laat de politie weten. Het gaat om een 41-jarige vrouw uit Polen.


Omstreeks 00.15 uur raakte de vrouw op de Molendijk de macht over het stuur kwijt, ramt een paaltje en slaat met de auto een paar maal over de kop. Uiteindelijk rolt haar voertuig weer recht op de wielen en komt tegen een geparkeerde auto tot stilstand.

De vrouw is door ambulancepersoneel nagekeken en vervolgens meegenomen naar het ziekenhuis. Omdat direct na het ongeval is geconstateerd dat er een flinke alcohollucht om de vrouw heen hangt is er een blaastest afgenomen. Daaruit blijkt dat zij flink heeft gedronken. In het ziekenhuis is bloed van de verdachte afgenomen. De uitslag daarvan is nog niet bekend.

Na behandeling in het ziekenhuis is de vrouw op het politiebureau gehoord. Zij bekent te hebben gedronken en bovendien geen rijbewijs bezit. Tegen haar is proces-verbaal opgemaakt. Ook krijgt zij de rekening gepresenteerd van de schade die zij heeft aangericht. De auto is afgevoerd door een bergingsbedrijf.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Martin (28-5-2018 om 11:00)
Het zal je auto maar zijn waar ze op heeft gezeten. Ze krijgt wellicht de rekeing gepresenteerd, maar of deze betaald gaat worden is nog maar de vraag. Dit is sowieso geen goede reclame voor dit uitzendbureau. Ik neem aan dat dit bedrijf deze auto niet aan haar maar aan 1 van haar collega's met een rijbewijs had gegeven?
Thera (27-5-2018 om 23:17)
Teveel promillage, zonder rijbewijs rijden in bedrijfswagen ...geen echte reclame voor persoon en betreffende bedrijf...
helena (27-5-2018 om 20:54)
midden in t dorp? ja hoor! t moet niet gekker worden dat moet een behoorlijke klap geweest zijn. echt schrikken zoiets om middernacht. rijbewijs afpakken deze personen van dit uitzendbureau zijn wegpiraten.
Binkie (27-5-2018 om 19:44)
Lekker ze krijgt de rekening van de schade , eerst zien dan geloven Rijden onder invloed zonder rijbewijs ik denk niet dat de verzekering betaald De vrouw zelf rot weer terug polen die weet dat polen de boetes en schade toch niet komt verhalen dus ik ben benieuwd jankers de schade verhalen op het uitzendbureau Die geeft een auto mee aan een persoon zonder rijbewijs
Ronald (27-5-2018 om 19:00)
Veel Polen denken dat ze hier ongestraft met alcohol op kunnen rijden, zoals in hun thuisland, maar ze zal de rekening wel gepresenteerd krijgen ik heb hier geen medelijden mee, ze heeft het zelf gezocht. Gelukkig waren er verder geen slachtoffers te betreuren en ik wens de eigenaar van de geparkeerde auto veel sterkte en succes om de schade aan zijn voertuig vergoed te krijgen, want van een kale kip .... en een kei kan men niet het vel af stropen !
B.B. (27-5-2018 om 18:55)
Sterkte voor degene die schade hebben, vooral met het verhalen van de schade, zal waarschijnlijk "kale kip" verhaal worden.
Cookie-instellingen beheren