www.hvzeeland.nl

Bestuurster ongeluk Hoek bleek dronken

Toegevoegd: 27-05-2018, 16.31 uur

Bestuurster ongeluk Hoek bleek dronken
Door: Manfred Berrevoets

HOEK - De bestuurster die afgelopen nacht bij Hoek een ongeluk veroorzaakte bleek onder invloed te hebben gereden. Dat laat de politie weten. Het gaat om een 41-jarige vrouw uit Polen.

Omstreeks 00.15 uur raakte de vrouw op de Molendijk de macht over het stuur kwijt, ramt een paaltje en slaat met de auto een paar maal over de kop. Uiteindelijk rolt haar voertuig weer recht op de wielen en komt tegen een geparkeerde auto tot stilstand.

De vrouw is door ambulancepersoneel nagekeken en vervolgens meegenomen naar het ziekenhuis. Omdat direct na het ongeval is geconstateerd dat er een flinke alcohollucht om de vrouw heen hangt is er een blaastest afgenomen. Daaruit blijkt dat zij flink heeft gedronken. In het ziekenhuis is bloed van de verdachte afgenomen. De uitslag daarvan is nog niet bekend.

Na behandeling in het ziekenhuis is de vrouw op het politiebureau gehoord. Zij bekent te hebben gedronken en bovendien geen rijbewijs bezit. Tegen haar is proces-verbaal opgemaakt. Ook krijgt zij de rekening gepresenteerd van de schade die zij heeft aangericht. De auto is afgevoerd door een bergingsbedrijf.