Politie vindt harddrugs in woning veelpleger

Toegevoegd: 27-05-2018, 16.38 uur

Politie vindt harddrugs in woning veelpleger
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Zaterdagavond is een 30-jarige Vlissinger aangehouden. Hij wordt verdacht van vuurwapenbezit. De Vlissinger staat bij de politie bekend als een veelpleger.

Omdat er een vermoeden is dat hij mogelijk een vuurwapen bezit, wordt na overleg met de officier van justitie een kijkje genomen in zijn woning. Daar wordt echter geen vuurwapen gevonden, maar wel bijna 288 gram harddrugs en een flinke som geld.

De man is aangehouden op verdenking van drugshandel. Hij is voor verhoor overgebracht naar een politiecellencomplex en zit nog vast.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hmm (29-5-2018 om 01:25)
Durf je te uiten in het echt inplaats van achter je beeldscherm als een held te voelen zielige bevlking van ons
Pat (28-5-2018 om 22:17)
Ja en wat heeft het geholpen nu al weer vrij vanaf zondag
zeeuw (27-5-2018 om 19:17)
ge woon helemaal uitkleden en wij maar belasting betalen voor dit soort lui
Pieter (27-5-2018 om 19:11)
Alle bezittingen afpakken, huis uit zetten en een zware straf geven. En als het eventjes kan ook maar gelijk het land uitgooien!
Janus (27-5-2018 om 17:15)
Ja en ? Er zijn er nog 3000 hier al sinds de jaren 80 en jullie doen er niks aan.. De grootste drugsdealers hier rijden al jaren rond hebben overal kinderen en betalen niks en dealen en rijden mooie auto's en Politie pakt ze op en 2 weken later rijden ze weer rond en hebben uitkering van Orionis ook nog want die zijn de ergste zelfs, Orionis doet niks en pakt die mensen ook niet en laat ze overal kinderen maken en betalen de uitkering ook nog