Weerbericht:
Veel bewolking, vrij koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij botsing in Vlissingen

Toegevoegd: 28-05-2018, 01.28 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Bij een ongeval in Vlissingen is in de nacht van zondag op maandag iemand gewond geraakt.


Rond 00.15 uur kwamen twee personenauto’s als gevolg van een voorrangsfout met elkaar in botsing. Het ongeluk vond plaats ter hoogte van de Bloemenlaan. Een toegesnelde ambulance heeft iemand behandeld en met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

De betrokken partijen hebben onderling een schadeformulier ingevuld. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de voertuigen weggesleept.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (28-5-2018 om 17:32)
Ze verwachtten elkaar niet meer, zo laat nog.. ;-)
Kiddy (28-5-2018 om 15:28)
Twee ongevallen in een weekend op de rooseveltlaan want die word niet genoemd. Word tijd dat ze eindelijk is echt gaan handhaven, 80 km en racen schijn heel normaal te zijn, oh ja hier al diverse meldingen over gedaan
Middelburger (28-5-2018 om 11:14)
Blijft moeilijk he ? zo,n voorrangsweg ! Met van die gele borden die het aan geven en van die haaientanden op de weg Enzo.... Hoop dat het bij materiaal schade is gebleven !
P (28-5-2018 om 07:08)
Die heeft een flinke bocht gemaakt als je een auto zo wegtikt.
Cookie-instellingen beheren