Weerbericht:
Perioden met zon, in het zuiden en midden later buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Jacht met motorstoring op Westerschelde

Toegevoegd: 28-05-2018, 12.38 uur
Het motorjacht is naar Breskens gesleept.
Het motorjacht is naar Breskens gesleept.
© Foto: KNRM Breskens
Door: Roland de Jong

BRESKENS - De KNRM-reddingboot van Breskens is zondagmiddag uitgevaren voor een jacht dat kampte met motorstoring. Het motorjacht is op sleeptouw genomen en veilig afgemeerd.


De 4-koppige bemanning lag nabij de Wielingen 9-boei toen men even voor 14.00 uur last kreeg van een motorstoring. Het lukte niet de motor opnieuw te starten en daarom werd via de Kustwacht de hulp ingeroepen van de KNRM.

Het jacht werd in afwachting van de reddingbootbemanning voor anker gelegd. Ter plekke werd een sleepverbinding tot stand gebracht. Hierna is het jacht op sleeptouw genomen en even later kon het worden afgemeerd bij een werf in Breskens.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren