Weerbericht:
Veel bewolking, vrij koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietsster gewond bij botsing in Vlissingen

Toegevoegd: 28-05-2018, 14.29 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een verkeersongeval op de kruising Koudekerkseweg - Verengde Bonedijkestraat in Vlissingen is maandagmiddag een fietsster gewond geraakt.


De vrouw kwam in botsing met een personenauto. De bestuurster daarvan wilde linksaf slaan maar zag dat dit niet was toegestaan en besloot toch rechtdoor te rijden. De fietsster wilde oversteken en merkte te laat op dat de auto toch doorreed. Een botsing was het gevolg.

De ambulancedienst heeft de vrouw ter plekke onderzocht en voor verdere behandeling doorverwezen naar een arts. De politie heeft de fiets van de vrouw meegenomen. Nadat de automobiliste een verklaring had afgelegd mocht zij verder rijden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren