Weerbericht:
Veel bewolking, koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde bij ongeluk Hansweert

Toegevoegd: 28-05-2018, 17.19 uur
Door: Manfred Berrevoets

HANSWEERT - Bij een ongeval op de Kanaalweg bij Hansweert is maandagmiddag één persoon ernstig gewond geraakt.


Het ongeval vond rond 16.20 uur plaats ter hoogte van de Noordeweg. Ter plaatse was een personenauto in botsing gekomen met een scootmobiel. De opzittende raakte ernstig gewond. Er zijn twee ambulances en een traumahelikopter ter plaatse geweest om het slachtoffer te behandelen. Om 17.10 uur is de gewonde met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De Kanaalweg is deels afgesloten voor het verkeer. De brandweer is ter plaatse gekomen om te assisteren bij het ongeval. De politie doet nog onderzoek naar de toedracht van de aanrijding.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joris (29-5-2018 om 06:46)
Foutje van de wegbeheerder: De haaietanden staan OP de rijbaan in plaats van ervoor. Er was net een vrachtwagen gepasseerd dus de auto die het slachtoffer raakte had de hele rijbaan nodig om langs de vrachtwagen te kunnen. Goed rechts houden en je rijd een scootmobieler aan die met zijn voorwiel op de rijbaan staat. Schade op de provincie verhalen hoewel de gewonde meneer daar niet veel aan zal hebben.
Koos P. (28-5-2018 om 18:58)
Is best een rotbocht. Niet heel erg overzichtelijk en veel auto's rijden daar te hard. Ik steek er niet graag over!
Cookie-instellingen beheren