Weerbericht:
Veel bewolking, koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Scooterrijder in sloot bij Grijpskerke

Toegevoegd: 29-05-2018, 11.17 uur
Door: Roland de Jong

GRIJPSKERKE - Een scooterrijder is dinsdagochtend gewond geraakt bij een verkeersongeval in het buitengebied van Grijpskerke.


Volgens de politie belandde het slachtoffer rond 09.25 uur in een sloot. Dat gebeurde bij de kruising van de Zwagermanweg met de Hogelandseweg. Een ambulanceteam spoedde zich ter plekke om de man te helpen maar hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Wel zal hij nog even naar de huisarts gaan.

Nadat de politie gegevens had genoteerd kon de man zelfstandig naar huis rijden. Over de oorzaak van het ongeluk is niets bekend maar volgens de politie ging het vermoedelijk om een eenzijdig ongeval.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren