Weerbericht:
Perioden met zon, in het zuiden en midden later buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumahelikopter landt bij incident Axel

Toegevoegd: 29-05-2018, 11.31 uur
Door: Roland de Jong

AXEL - De Rotterdamse traumahelikopter is dinsdagochtend geland in Axel. Dat gebeurde vanwege een medische noodsituatie.


Rond 09.20 uur werden twee ambulanceteams met spoed naar de Bachstraat gestuurd. Vrijwel direct werd ook de traumahelikopter gealarmeerd. Deze landde enige tijd later bij de volkstuintjes en garageboxen aan de Spoortstraat.

De patiënt is met spoed per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis in het Belgische Gent. De trauma-arts reed mee en daarom is de helikopter even voor 11.00 uur ook doorgevlogen naar Gent. Volgens een omstander was sprake van een incident met een kindje, de politie mag dat niet bevestigen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren