Weerbericht:
Veel bewolking, vrij koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Duo opgepakt op verdenking dealen drugs

Toegevoegd: 29-05-2018, 12.01 uur
Bij één van de verdachten werd een geldbedrag van ruim 2.400 euro aangetroffen.
Bij één van de verdachten werd een geldbedrag van ruim 2.400 euro aangetroffen.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

HOEK - De politie heeft zaterdag in Hoek twee personen aangehouden na de vondst van softdrugs en een flink contant geldbedrag.


Agenten controleerden op de Herbert H. Dowweg een personenauto. Hierbij werd een sterke hennepgeur geroken. “Toen wij de twee inzittenden van het voertuig vroegen of zij hennep bij hadden zei de bestuurder dat hij wel een beetje wiet bij had. De bestuurder overhandigde ons vervolgens een tas met daarin twee zakken met in totaal 100 gram hennep”, zo vertelt de politie.

De twee inzittenden, een 19- en een 20-jarige man uit Roosendaal, werden vervolgens aangehouden op verdenking van het dealen in softdrugs. Tijdens de fouillering werd bij één van de verdachten een geldbedrag van ruim 2.400 euro aangetroffen. De drugs en het geld zijn inbeslaggenomen.

De twee zijn ingesloten in Torentijd in Middelburg. Ze zijn inmiddels door de recherche gehoord en zullen zich later voor de rechter moeten verantwoorden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren