Weerbericht:
Veel bewolking, koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie beboet landbouwcombinatie op kering

Toegevoegd: 29-05-2018, 21.47 uur
Een officier van justitie zal moeten bepalen hoe de zaak moet worden afgedaan.
Een officier van justitie zal moeten bepalen hoe de zaak moet worden afgedaan.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

VROUWENPOLDER - De verkeerspolitie heeft dinsdag de bestuurder van een landbouwcombinatie beboet die over de Oosterscheldekering reed.


Volgens de politie reed de trekker met daarachter een zaaicombinatie over de 100-weg. Dat ging met een gangetje van zo'n 45 kilometer per uur. Volgens de politie levensgevaarlijk en daarom is de bestuurder aan de kant gezet.

Een officier van justitie zal moeten bepalen hoe de zaak moet worden afgedaan.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dirk (20-9-2018 om 20:31)
Waarom geen bloktijden op de kering?? Het is natuurlijk idioot dat ze niet over de ventweg mogen. En zeker geen 80 kilometer weg van maken, de Brouwersdam is ook al 80 geworden belachelijk gewoon. De kering is de enige weg vanaf schouwen waar je nog een beetje door kan rijden. Ik moet Mark gelijk geven die toeristen die met 40 over de kering rijden [en dat is er niet 1 keer maar tig keer op een dag] is zeker zo gevaarlijk en daar wordt niets aan gedaan.
Klaas (30-5-2018 om 21:26)
Het is belachelijk dat langzaam rijdend verkeer niet gewoon over de ventweg mag !!! En steeds dat negatieve gedoe over de landbouw irriteerde mij mateloos, Er is maar 1 beroepsgroep die de mensen in leven houd ,door voedsel te produceren !! ( en dan nog tegen kostprijs ook )
Harly (30-5-2018 om 15:27)
Mogelijkheid geven voor ontheffing om 's nachts over de keerring of Zeelandbrug te rijden met langzaam verkeer. Geen geneuzel met bloktijden overdag. Gaat in de Westerscheldetunnel al jaren zo en dat zonder problemen!
Boer (30-5-2018 om 10:39)
Zorg dan dat er een fatsoenlijke mogelijkheid komt om van de bevelanden naar Schouwen te komen. Bloktijden op Zeelandbrug is geen optie. Snelheid omlaag naar 80 km en tractoren toestaan op OSK is de enige juiste oplossing. Ook boeren dragen bij aan de de economie van Zeeland. Geef ze alsjeblieft de mogelijk om hun werk op een legale manier uit te voeren.
AT (30-5-2018 om 09:04)
Eindelijk wordt hier op geverbaliseerd. Het is ronduit gevaarlijk! Gisteren kwam ik uit de tegemoet komende richting en zag de combinatie met tientallen auto's erachter. Er ontstaan hachelijke situaties met een dergelijk voertuig op kop. @ Anoniem: Dieplader huren om de combinatie op de juiste wijze naar Schouwen te transporteren
Mark Verboom (30-5-2018 om 06:41)
Zouden ze al die toeriste die met 30 40 over die Oosterschelde keering rijden dan ook gaan bekeuren dan want die zijn ook levens gevaarlijk
Cookie-instellingen beheren