Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
66 files van totaal 234 km

Ernstig ongeluk op Rondweg Koudekerke

Toegevoegd: 30-05-2018, 02.29 uur
Foto 20 van 20

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (30-5-2018 om 17:26)
Kan ook vermoeidheid geweest zijn, gezien de tijd... Sterkte iig en beterschap!
mja (30-5-2018 om 16:32)
@Keek @AntiGSM mensen zijn zwaargewond, en jullie beginnen te speculeren als kleuters!!! je was er toch niet bij of wel? ik hoop dat jullie een keer een klapband krijgen en in de sloot belanden, stelletje clowns
Marco (30-5-2018 om 15:20)
Hoe krijg je het voor elkaar om met de maximum snelheid van 80km/u een Caddy er zo uit te laten zien op een rechte weg ;-( ? Totootje heeft wel sportieve velgjes, maar is geen terreinauto ;-). Autorijden moet je met je volle aandacht en je volle verstand doen. Ik hoop maar dat de werkgever nu niet met de kosten van een kapotte Caddy achter blijft.
AntiGSM (30-5-2018 om 15:00)
@Keek, helemaal met je eens, is ongeveer hetzelfde met het telefoonmisbruik, nog steeds veel te weinig controle. In engeland bij ierder ongeluk controleert de politie de telefoon van de bestuurder en in geval van twijfel bij de provider. Als je dan schuldig bevonden wordt dan betaalt de verzekering niets uit. Moeten ze heel gauw in Nederland invoeren!!!
Keek (30-5-2018 om 09:05)
Echt weer Politie hé, controleren nooit op drugs ook niet bij een ongeval.. Afgelopen weekend ook in de nacht in Vlissingen een ongeval maar neeee niet op drugsgebruik controleren hoor dat i weer teveel werk voor oom Agent.. 3 miljoen mensen blowen dagelijks in Nederland en niemand controleert op drugs in het verkeer.. Slappe hap, verzekeraars zouden het moete verplichten bij elke ongeval een test op drugs en drank.. Bij positief resultaat niks vergoeden en alle kosten verhalen op de veroorzaker
Cookie-instellingen beheren