Weerbericht:
Veel bewolking, koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Paard uit sloot gered in Middelburg

Toegevoegd: 30-05-2018, 15.51 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij de Oude Veerseweg in Middelburg is woensdagmiddag een paard te water geraakt en door de brandweer gered.


Het dier lag in een sloot bij een veld aan de Oude Veerseweg. De Middelburgse brandweer werd rond 14.45 uur opgeroepen en kwam ter plekke met een tankautospuit en een hulpverleningsvoertuig. Het paard bleek zich op een moeilijk bereikbare plaats te bevinden, maar gelukkig was een verreiker beschikbaar.

Nadat eerst brandweerslangen en spanbanden rond het lijf van het paard waren gelegd kon het dier rond 15.30 uur met behulp van de verreiker uit de sloot worden getrokken. Het paard staat inmiddels weer in de wei.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (30-5-2018 om 23:26)
Het zoveelste dier alweer. Fijn die sloten als weide afzetting. Niet.
Cookie-instellingen beheren