Weerbericht:
Veel bewolking, vrij koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Nog tot 20.00 uur code geel vanwege onweer

Toegevoegd: 30-05-2018, 16.42 uur
Wateroverlast gisteren in Middelburg.
Wateroverlast gisteren in Middelburg.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Nog tot 20.00 uur vanavond moet rekening worden gehouden met onweersbuien. Dat stelt het KNMI, dat waarschuwingscode geel heeft afgekondigd.


Volgens het weerbureau komen de buien zeer lokaal voor en zal het dan ook op veel plaatsen droog blijven. Op sommige andere plekken kan echter kortdurend veel regen vallen. Daarbij moet rekening worden gehouden met blikseminslag en hagel. In de loop van de avond verdwijnen de buien weer.

Gisteren zorgden onweersbuien met name op Zuid-Beveland voor overlast. In Kruiningen kon de riolering de grote aanvoer van hemelwater niet aan en hierdoor kwam een groot aantal straten blank te staan. Ook liep de kelder van een woning vol.

De gemeente Reimerswaal heeft inwoners inmiddels opgeroepen om foto's van wateroverlast samen met het adres te delen via [email protected] Aan de hand van de foto's kan de gemeente een beter beeld krijgen van overlastlocaties.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren