Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
36 files van totaal 120 km

Ruim twintig boetes bij controles Z-Vlaanderen

Toegevoegd: 30-05-2018, 16.50 uur
Ruim twintig boetes bij controles Z-Vlaanderen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft tijdens verkeerscontroles in Zeeuws-Vlaanderen woensdag in totaal 22 bekeuringen uitgedeeld.


De politie controleerde onder meer op snelheid, het al dan niet handsfree bellen en het rijden zonder gordel. Zestien mensen reden te hard, vijf belden niet handsfree en één persoon reed zonder gordel.

De controles vonden plaats op de Middenweg in Biervliet, de Rijksweg in Eede, de Philipsweg in Oostburg en de Willemsweg in Schoondijke.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Keek (30-5-2018 om 17:58)
Mooi maar er reden er 3000 met wiet op gewoon door dus !?
j van der reijden (30-5-2018 om 17:33)
Het is toch geweldig dat de politie weer iets heeft gedaan, waarvan wij allemaal onder de indruk zijn. Uitgeprocedeerde krakers in Amsterdam worden in de watten gelegd. Wij Nederlanders worden gewoon gediscrimineerd! Als ik 3 km te hard rijd, krijg ik een boete, maar krakers............................
Cookie-instellingen beheren