Ruim twintig boetes bij controles Z-Vlaanderen

Toegevoegd: 30-05-2018, 16.50 uur

Ruim twintig boetes bij controles Z-Vlaanderen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft tijdens verkeerscontroles in Zeeuws-Vlaanderen woensdag in totaal 22 bekeuringen uitgedeeld.

De politie controleerde onder meer op snelheid, het al dan niet handsfree bellen en het rijden zonder gordel. Zestien mensen reden te hard, vijf belden niet handsfree en één persoon reed zonder gordel.

De controles vonden plaats op de Middenweg in Biervliet, de Rijksweg in Eede, de Philipsweg in Oostburg en de Willemsweg in Schoondijke.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nan Nooy (1-6-2018 om 22:22)
Er mag ook wel eens gecontroleerd worden in IJzendijke m.n. de Minneportstraat richting Mauritshof. Allemaal 30km , maar iedereen scheur daar met dik 50 overheen. Ook in het dorp zelf. 30KM?????? nooit van gehoord!
W. Kruit (31-5-2018 om 13:07)
Keek, het was een VERKEERScontrole. Met de nadruk op verkeersgevaarlijk gedrag. Dus niet op de persoonlijke genotsmiddelen van een ander.
Rick (31-5-2018 om 12:07)
Zeik niet! Wees blij met elke controle om her en der hufters aan te pakken!
Martin (31-5-2018 om 11:11)
Al deze punten staan inderdaad bekend om hun vele snelheidsovertredingen wat zorgt voor vele gevaarlijke situatie . Mensen kunnen zeuren dat de politie eens boeven moet gaan vangen, maar zelf ben ik heel blij dat er eens gecontrolleerd word. Ik rijd zelf ook altijd 5 of 10 km/h te hard en toch ben ik dan verreweg de langzaamste op de weg. Ondanks dat de politie inderdaad ook boeven moet vangen, is dit zeker ook een heel nuttig. Diefstal is vervelend, maar doden in het verkeer is nog vervelender. Deze plaatsen kennende valt het mij nog mee dat er maar 22 bekeuringen zijn geschreven.
Annette Görges (30-5-2018 om 20:05)
Sehr geehrte Damen und Herren, ich fahre täglich auf der A 58 zu meiner Arbeit und frage mich, wann die Polizei endlich ernsthaft etwas unternimmt gegen " Verkehrs-Rowdies", nämlich solche Autofahrer, die VIEL ZU WENIG Sicherheitsabstand halten und an der Stoßstange des voranfahrenden Autos kleben. Ein viel zu geringer Abstand zum voranfahrenden Fahrzeug ist wohl mit eine Hauptursache für Auffahrunfälle. Wann wird hier endlich etwas massiv unternommen ? Derartiges Verhalten bringt täglich Autofahrer in Gefahr und verursacht massive Autounfälle mit täglichen Staus. Wann passiert hier endlich etwas ?
jan (30-5-2018 om 18:27)
Ze controleren wat af in Zeeland ,maar behalve in s-Heerenhoek op de Molendijk/Cingeldijk en dan wel met één onopvallende auto ,je zal er veel bewoners blij mee maken Politie en gemeente Borsele ,want er zijn mensen die 3 aanzien voor 8 schijnbaar, en zeker de shoarma boer die mannen denken dat ze Max Verstappen zijn ,