Weerbericht:
Veel bewolking, koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie gewonden bij botsing Oost-Souburg

Toegevoegd: 31-05-2018, 19.21 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Bij een aanrijding op de Kanaalstraat in Oost-Souburg zijn donderdag aan het begin van de avond drie mensen gewond geraakt.


Kort na 18.00 uur vond ter hoogte van molen De Pere een kop-/staartbotsing plaats tussen twee personenauto’s. Drie inzittenden liepen letsel op en er kwamen drie ambulances ter plaatse om hen naar het ziekenhuis te vervoeren.

De beide voertuigen raakten beschadigd en bergingsbedrijf Kuzee heeft de wagens getakeld. Vanwege het ongeluk was de Kanaalstraat enige tijd afgesloten tussen de kruisingen met de Cornelis van Perestraat en de Braamstraat. Rond 19.10 uur was de weg weer vrij.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (6-6-2018 om 16:25)
Zit je zó in elkaar als het mis gaat bij 30 km per uur? Ik zou ook de oorzaak wel willen weten.. Te weinig afstand én niet goed opgelet? Hopelijk is ervan geleerd! Beterschap!
AntiGSM (1-6-2018 om 15:49)
Laatst getuige geweest van een ongevalletje in de bebouwde kom, als er iemand stil staat en er klapt er 1 op met 30 dan gaan de airbags uit! De veroorzaker stapte uit met de smartphone in zijn hand...dat was dus de oorzaak!
Jose (31-5-2018 om 23:04)
Jemienee, hoe krijg je dat nu voor elkaar? 30km gebied en dan drie gewonden. Beterschap allen.
Cookie-instellingen beheren