Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man beledigt en bedreigt agenten Vlissingen

Toegevoegd: 01-06-2018, 04.07 uur
De politie was in de straat bezig met een controle.
De politie was in de straat bezig met een controle.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Tijdens een controle in de Walstraat in Vlissingen heeft de politie donderdag een (volgens de politie) notoire overlastgever aangehouden voor bedreiging en belediging.


De politie controleerde samen met handhavers van de gemeente vanwege drank- en drugsgerelateerde problematiek in de Scheldestraat en het fietsen in het voetgangersgebied bij de Walstraat. Op die laatste locatie werd de arrestatie verricht.

“Helaas vond een notoire overlastgever het noodzakelijk ons meerdere malen te beledigen ten overstaan van het winkelende publiek. Na hem op dit gedrag te hebben aangesproken, werden wij ook nog fors door hem bedreigd waarna hij door ons werd aangehouden ter zake bedreiging en belediging”, zo schrijft de politie op social media.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tim Fakkeldij (3-6-2018 om 11:41)
@P. Volgens U is de politie alleen maar bezig met "spekken" ! Maar al die gene die een bon krijgen zijn toch in overtreding, dus wat doet de politie dan eigenlijk fout? Of moeten we de grens waar na een bon wordt uitgeschreven maar verschuiven, b.v; alleen maar optreden bij moord of zo iets. Er zijn nu eenmaal door de politiek regels opgesteld met indien nodig de bijbehorende straffen. En de politiek zijn wij toch met z'n alle ?
P (2-6-2018 om 21:15)
@Gerda, ik zie meer simpele controles de laatste week, makkelijk scoren heet dat. Dat jij niet verder kijkt dan je geraniums moet je niet op mij afreageren. Dus omdat ik hierover een mening heb, en aangeef dat er grotere problemen in Vlissingen zijn dan fietsers op de stoep, ben ik gelijk in jouw ogen een wet overtreder??? Bizarre bekrompen denkwijze. Maar zoals ik al zei kijk eens verder dan je geraniums.
Gerda (2-6-2018 om 13:30)
@p je moet eerst goed naar de foto kijken, die vent die aangehouden is door de politie is NIET uit de stad gekomen, maar vanuit Badhuistraat of scheldestraat En ten 2de hoe kom je erbij met zaterdagavond !! Het is Vrijdag gebeurd. Maar ik denk dat jij iemand ben die ook regels aan zijn laars lapt, naar je reac tie te oordelen
P (2-6-2018 om 05:40)
Ik kan niet geloven dat de reageerders geen agenten zijn, op zaterdag avond 16 jarige aanhouden die uit de stad komen en in de walstraat fietsjes tegenhouden is maar voor 1 ding en dat is het quotumn halen, elke Vlissinger die beweerd dat de politie dit doet voor Vlissingen leefbaarder te maken liegt en heeft een roze nep bril op. Dit is puur eigen spekken.
KeeK (1-6-2018 om 17:29)
Nou P dat zal het niet zijn Politie mag van mij veeeeeel harder optreden.. Als het om boete's quotum ging hadden ze wel drugstesten afgenomen want bijna alle types die daar rijden blowen en snuiven en met die coffeeshop zou je rijk kunnen worden aan rijbewijzen invorderen en wietrokers pakken .. Alleen Sofra mag alles die moet je met rust laten van Bassie onze burgervader die mogen overal midden op de weg parkeren en zonder licht tot 2200 uur gewoon staan..Sofra levert geld op dus die mogen wel langs de weg parkeren maar wij worden weggesleept of boete
John (1-6-2018 om 15:20)
@P, ben je wel helemaal lekker? Een notoire overlastveroorzaker die dienders beledigd omdat ze hem aanspreken op zijn eigen wangedrag en jij begint over een boetequotem? Als je dit echt vindt ben je zelf vast ook zo'n type. Laat jezelf maar eens nakijken...
Cookie-instellingen beheren