Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Pizzabezorgers in botsing in Goes

Toegevoegd: 01-06-2018, 04.13 uur
De beide bezorgers zijn meegenomen naar het ziekenhuis.
De beide bezorgers zijn meegenomen naar het ziekenhuis.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - In het centrum van Goes zijn donderdagavond twee pizzakoeriers met elkaar in botsing gekomen en daarbij gewond geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond 21.45 uur bij de Opril Grote Markt. Door onbekende oorzaak kwamen de maaltijdbezorgers hier met elkaar in botsing waardoor ze beiden ten val kwamen. Een meisje is op een brancard gelegd en afgevoerd, een jongeman is eveneens door de ambulancedienst meegenomen.

De beide scooters liepen schade op. De politie zette de straat tijdelijk af.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jokko van der Sneuk (8-7-2018 om 08:59)
domino,s scooters zijn begrenst die kunnen niet voluit.. dat weet ik van mijn neefje. dit ongeval heet pech... ik had recentelijk nog ergens iets gezien of gelezen over een cursus voor deze bestuurders. weet een lezer dit nog te melden ?
Avanti (2-6-2018 om 09:49)
wordt een beetje moe van die pizzacoureurs. die domino's zijn me nog niet echt opgevallen als maniakken, maar er rijden teveel van die dolgedraaide ideoten in goes. en niet alleen pizzabezorgers. maar ja, een of ander kabinet moest geloof ik de politie wegbezuinigen om hun eigen zakken te kunnen vullen ? u stemt daar toch ook gewoon weer op ? dan krijgen we weer wat van onze eigen centjes terug van de belasting en daarvan kunnen we toch mooi een lekkere pizza of iets bestellen om onze koopzucht te stillen ? als die maar snel komt anders geen fooi !!
tim Fakkeldij (1-6-2018 om 11:44)
Dat is nu een leemte in de wet, een pizzakoerier heeft altijd voorrang, dus is het niet goed geregeld hoe te handelen bij 2 pizzakoeriers!
Andre (1-6-2018 om 11:20)
Ja, dat is ook niet zo verwonderlijk, rijden als gekken en kijken maar 1 richting op en dat is voorruit. Naar links en rechts hebben ze niet van gehoord en de politie maar zeggen toedracht onbekend.
Henk Hopjes (1-6-2018 om 09:08)
Mamma mia! Wat een fiasco!
huib (1-6-2018 om 08:51)
dat is toch niet verwonderlijk...ze scheuren als idioten dus dan gebeurt zoiets. ik beweer niet dat dit ook nu het geval was
Cookie-instellingen beheren