Weerbericht:
Bewolkt en soms wat (mot)regen. Morgen buien
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 30 km

Automobilist richt ravage aan in Middelburg

Toegevoegd: 01-06-2018, 13.31 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij het winkelcentrum in Middelburg-Zuid heeft een onwel geworden man vanmiddag een flinke ravage aangericht.


De man reed met zijn auto op de parkeerplaats bij de Johan van Reigersbergstraat ter hoogte van de Lidl-supermarkt tegen verschillende voertuigen aan waarna hij zelf met zijn voertuig door een hek reed en op een plein tot stilstand kwam. In totaal raakten zeven tot acht auto’s beschadigd, onder meer doordat auto’s opzij werden geduwd.

De ambulancedienst is ter plekke gekomen om de man te behandelen. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De politie is ter plekke gekomen om de te assisteren bij de schade-afhandeling. Kuzee komt de auto van de man takelen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram (2-6-2018 om 01:45)
t zal je maar overkomen.Zonder dat je het weet een enorme schade aanrichten. Sterkte voor deze bestuurder, maar stap niet eerder weer in de auto totdat je weet wat er met jouw gezondheid aan de hand is. Gelukkig heb je het er goed afgebracht en leef je nog.
Ap (1-6-2018 om 21:58)
Gezien het type auto heb ik al een vermoeden in welke leeftijdscategorie deze kamikazepiloot zit. Rijbewijs meteen voorgoed ingevorderd mag ik hopen? Of gaan we wachten tot deze de volgende keer weer door een winkelpui of iets dergelijks rijdt, met alle mogelijke gevolgen van dien?
Moeder (1-6-2018 om 16:29)
Gelukkig niemand gewond geraakt! Beterschap voor de man.
Cookie-instellingen beheren