Nieuwe arrestatie brute overval Breskens

Toegevoegd: 01-06-2018, 17.44 uur - Update: 02-06-2018, 10.23 uur

Ter plekke ontstond een schotenwisseling.
Ter plekke ontstond een schotenwisseling.
1
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong

BRESKENS - De politie heeft na uitgebreid onderzoek in het Brabantse Uden een tweede verdachte aangehouden voor de brute woningoverval eind vorig jaar aan de Sikkenburgseweg in Breskens.

Op 20 december werd een man door twee overvallers geslagen toen hij met zijn auto thuis aankwam. Hij raakte gewond en werd in het ziekenhuis verzorgd. In de woning bedreigden de overvallers met een vuurwapen de moeder en haar twee minderjarige kinderen.

Tijdens de overval zag één van de slachtoffers kans om de politie te waarschuwen, die snel ter plaatse was. Toen de politie aankwam, vluchtten de twee overvallers in de auto van het slachtoffer. Er ontstond een aanrijding en er werd geschoten.

Een 27-jarige verdachte man uit Terneuzen raakte gewond en werd direct aangehouden. De andere man wist te ontkomen maar volgens de politie is de nu aangehouden verdachte, een 36-jarige man, de vermoedelijke tweede overvaller.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram (2-6-2018 om 02:00)
Kijk, toch weer even knap werk van de politie. Het duurde even, maar toch misschien een mede dader opgepakt. Zo mogelijk maar even goed afstraffen die daders. Ze hebben genoeg angst en ellende veroorzaakt in dit gezin en dan ook nog de kinderen daarin betrekken. Stelletje hufters. Gezien de leeftijden van die sukkels moeten zij toch ook een gezin of tenminste een partner hebben. Denk na man voor je zoiets stoms doet. Weet zeker dat je het dan NIET doet !