Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken man laat broek zakken bij speeltuintje

Toegevoegd: 02-06-2018, 07.25 uur
Dronken man laat broek zakken bij speeltuintje
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft vrijdag een dronken man aangehouden die zijn broek had laten zakken bij een speeltuintje in Vlissingen.


Volgens de politie had de man een hele fles port (19% alcohol) leeggedronken en zorgde hij vervolgens voor overlast. "De man vond het nodig om de straat als matras te gebruiken, zijn broek te laten zakken bij een kinderspeelplaats in Westerzicht en rende bovendien achter andere mensen aan", zo vertelt de politie.

Volgens de politie viel met de man geen land te bezeilen en werd hij daarom aangehouden en overgebracht naar Torentijd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan de filatroop (2-6-2018 om 21:16)
Dronken zijn is nog niet zo heel erg.maar de zieke geest in die persoon.dat is veel zorgelijker helaas!
Helena (2-6-2018 om 15:20)
ik kan er niet meer van zeggen dan dat dit soort figuren compleet ziek en gestoord zijn. zoiets doe je niet broek laten zakken in t openbaar. en toch zeker niet bij een kinderspeelplaats. maar och wat geeft t zijn maar kinderen zo wordt er over gedacht, maar deze kinderen hebben nu wel een trauma opgelopen.
Renata (2-6-2018 om 10:43)
Rende achter mensen aan? Wat een helden daar. Niemand een een stuk kang stuk hout? Dat soort leert niks van een strafje.
20 Oktober 1996 (2-6-2018 om 09:30)
waarom staat er niet: pedofiele potloodventer die ook nog eens stomdronken was ? het valt gewoon op dat het minste vergrijp altijd eerst naar voren gebracht moet worden, zeker om de ernstig zware gestoorde fratsen te verdoezelen ? "ach het geeft niet dat kleine kinderen een trauma oplopen, want dat komt omdat de dader dronken was", dan mag dat of zo ? of minder erg is ? Ziek en gestoord noem ik een dergelijke mate van ontkenning. we hebben het in dit geval wel over o.a. het welzijn van kinderen maar de daderbescherming lijkt hier weer belangrijker dan kinderslachtoffers.
Ja-Ja (2-6-2018 om 08:59)
De rechter zal wel zeggen. "De man was dronken" De verzachtende reden van die gek. Dus de straf? zal niet veel zijn. Zo werkt het toch rechters?
Cookie-instellingen beheren