Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
48 files van totaal 172 km

Flinke controle-actie op N57 bij Ouddorp

Toegevoegd: 02-06-2018, 07.38 uur
De handhavingsactie vond plaats ter hoogte van vakantiepark Port Zélande.
De handhavingsactie vond plaats ter hoogte van vakantiepark Port Zélande.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

OUDDORP - Zeeuwse politiemensen hebben gisteren samen met collega's van het team Haringvliet en collega's van de politie uit het Duitse Krefeld een grote controle gehouden op de N57 bij Port Zélande in Ouddorp.


Aan de voet van de Brouwersdam werd tussen 16.00 en 21.00 uur onder meer gecontroleerd op het rijden onder invloed. Dit leverde één aanhouding op van iemand die twee keer de toegestane hoeveelheid alcohol had genuttigd. Een ander werd aangehouden omdat hij geen identiteitsbewijs kon tonen.

Verder werd één persoon bekeurd voor het rijden zonder rijbewijs. Nadat iemand anders het stuur had overgenomen kon deze persoon zijn weg vervolgen. Andere boetes waren er voor het niet handsfree bellen (1x), het niet dragen van de autogordel (1x) en het inhalen over een doorgetrokken streep (1x). Twee weggebruikers reden te hard. Eén van hen moest zijn rijbewijs inleveren.

Drie personen bleken nog boetes open te hebben staan. Nadat deze waren voldaan, mochten ook zij hun weg vervolgen. Verder bleek iemand gesignaleerd te staan omdat hij zijn rijbewijs nog moest inleveren. Dit is alsnog ingeleverd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Adriaan (9-7-2018 om 18:18)
@A. Bos . Kunt u mij dan eens uitleggen waar de politie wel voor is volgens U ? Wil u nog wel erns horen , als u , familie , vrienden of buurtgenoten , wordt aangereden of zelfs dood , door iemand met te veel alcohol , niet handfree bellen , zonder rijbewijs of enz enz . Dan zult u wel anders piepen .
A. Bos (3-6-2018 om 08:30)
@Koos P. Dat komt omdat wij die flauwekul namelijke betalen ! Laat de politie eens doen wat ze moeten doen, en dat is niet deze onzin.
Koos P. (2-6-2018 om 18:35)
@Mark: Ja dat moet. Als er maar 2 agenten zouden staan zouden de mensen weer gaan klagen over de file die ontstaat. Maar mensen zoals u hebben altijd wel iets te zeiken.
Jaap (2-6-2018 om 18:16)
Wat een helden!
frits (2-6-2018 om 17:52)
goed gedaan mannen vaker controles uit voeren super.
Mark (2-6-2018 om 07:59)
Er lopen meer mensen dan dat er bekeuringen uitgedeeld zijn. Heeft weer een hoop opgebracht, moet dat nu zo grootschalig opgepakt worden!
Cookie-instellingen beheren