Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Man op straat beroofd in Vlissingen

Toegevoegd: 03-06-2018, 10.10 uur
Man op straat beroofd in Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In de Van Doornlaan in Vlissingen is een 25-jarige man zaterdagavond het slachtoffer geworden van een straatroof.


De man zat bij een speelveldje toen hij door twee mannen werd beroofd van onder meer zijn mobiele telefoon. Nadat de melding rond 22.15 uur binnen was gekomen, gingen verschillende politieagenten in de omgeving op zoek naar de daders. Er werden ook twee diensthonden ingezet.

De verdachten werden niet meer aangetroffen maar er is wel een signalement van de twee beschikbaar. De eerste verdachte is een man met een blanke huidskleur. Hij was naar schatting ongeveer 20 jaar oud. Deze dader was 1.70 tot 1.75 meter lang en had een normaal postuur en kort gecentimeterd haar. Hij droeg een grijze trui met capuchon en had een blauwe spijkerbroek aan.

De tweede dader was eveneens een man. Ook hij had een blanke huidskleur maar was volgens de politie wel zichtbaar zongebruind. Deze man was vermoedelijk een jaar of twee ouder dan de ander. Hij was circa 1.80 meter lang en had eveneens een normaal postuur, al was hij wel wat gespierder dan zijn mededader.

Dader 2 had kort zwart haar en droeg een zonnebril van een sportief model met een dun montuur. Hij had een zwarte sweater aan welke was voorzien van een witte opdruk aan de voorzijde. De man droeg een zwarte spijkerbroek en donkerkleurige schoenen.

De twee mannen liepen na de straatroof weg in de richting van de Stoppelaarsstraat en de Landregtstraat.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
raya (3-6-2018 om 12:32)
Ga toch eens werken voor je geld!!!!!!
Popeye (3-6-2018 om 12:12)
Uiterst cool opgeslagen, die signalementen .. topprestatie!
Cookie-instellingen beheren