Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
44 files van totaal 155 km

Man zwaait met hakmes in centrum Goes

Toegevoegd: 03-06-2018, 10.19 uur
De verdachte werd aangehouden door een hondengeleider.
De verdachte werd aangehouden door een hondengeleider.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

GOES - In het centrum van Goes heeft de politie in de nacht van zaterdag op zondag een 27-jarige man aangehouden die had lopen zwaaien met een hakmes.


Een getuige had gezien dat op de Westwal iemand met een mes liep. De man zou hebben gedreigd en daarnaast zou hij met het mes tegen een verkeersbord hebben geslagen. Politieagenten gingen op pad en tegelijkertijd werd gekeken of de man zichtbaar was op de beelden van het camerabeveiligingssysteem dat in de Goese binnenstad hangt.

De man werd gezien op de camerabeelden en de man bleek zich bij een restaurant te bevinden. Hij leunde tegen de pui en legde het mes naast zich neer. Een agent wist de man ter plekke aangehouden.

Volgens de politie gaat het om een bekende van de politie die al eerder de openbare orde verstoorde en daarom een gebiedsontzegging opgelegd heeft gekregen. Hij is ingesloten in het cellencomplex.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (3-6-2018 om 15:08)
Een boze kok van het restaurant wellicht? Of weer zon verwarde persoon?
Iemand (3-6-2018 om 12:59)
Nee he! Ze zitten hier ook al! :( lange leve links beleid!
Cookie-instellingen beheren