Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 57 km

Politie zoekt getuigen ongeluk A58 Heinkenszand

Toegevoegd: 03-06-2018, 11.01 uur
Politie zoekt getuigen ongeluk A58 Heinkenszand
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND- De politie is op zoek naar getuigen van een eenzijdig ongeval vrijdagavond op de A58 tussen Heinkenszand en Goes, dat werd veroorzaakt door een andere weggebruiker.


Volgens de politie wilde rond 19.00 uur vrachtwagen op de snelweg invoegen, komende vanaf de Sloeweg. Achter de vrachtauto reed een witte personenauto. De bestuurder hiervan voegde in één keer in op de rijstrook waarop het latere slachtoffer reed. Deze moest hierdoor hard remmen en een stuurcorrectie uitvoeren. Als gevolg hiervan raakte hij de macht over het stuur kwijt en belandde de auto via het talud in een sloot.

De bestuurder van de witte personenauto reed door. "Mogelijk heeft deze bestuurder niets in de gaten gehad", zo zegt de politie. De persoon die met zijn voertuig van de weg raakte bleef ongedeerd. De politie roept de bestuurder van de witte personenauto op zich te melden. Ook zoekt de politie getuigen die het ongeval.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
KeK (3-6-2018 om 15:57)
Ja dat mag he tegenwoordig rijscholen leren je dat al.. Je moet nu op de rechterbaan naar links gaan om invoegend verkeer er tussen te laten.. Volgens de wet moet je doorrijden en het invoegend verkeer moet zich aanpassen en ritsen zodat het verkeer op de snelweg geen last van heeft.. Mijn dochter zegt dat haar rijschool zegt dat bij elke invoegstrook op de snelweg ze naar links moet van hem om invoegend verkeer op de snelweg er tussen te laten.. Compleet fout geleerd want degene op de invoegstrook moet snelheid maken en invoegen of ritsen bij lagere snelheid.. Dus het is de schuld van rijscholen nu al die ongelukken.. Mijn buurjongen zegt ook de rij-leraar zegt je links moet gaan rijden bij elke invoegstrook op de snelweg
kees (3-6-2018 om 15:02)
De auto heeft niets fout gedaan want hij haalde de vrachtwagen links in en dat mag. De vrachtwagenchauffeur had rustig moeten blijven en alert moeten zijn op een auto die achter hem zit en snel invoegt. Dit gebeurt namelijk iedere dag honderden malen. Als vrachtwagen chauffeur moet je daarop bedacht zijn. Wat ook zeer irritant is dat vrachtwagens inhalen wat feitelijk bij de wet verboden is. Tenzij je het andere voertuig met maximaal 80 KM per uur in kan halen wat bijna onmogelijk is. (0 rijden mag namelijk niet dus mag je met de truck niet inhalen.. Als reactie daarop rijden de auto s dan wel eens over de vluchtstrook voorbij wat ook niet mag. Gewoon netjes treintje rijden voor vrachtwagens dan is er niks aan de hand
een gast (3-6-2018 om 13:56)
Er zijn heel veel automobilisten die vinden dat wanneer zij op een invoegstrook rijden en willen invoegen dat het de normaalste zaak van de wereld is richtingaanwijzer aan en invoegen want [ IK ] heb nu voorrang en alles moet voor mij opzij gaan , en dat veroorzaakt regelmatig problemen . voor de bestuurders die er zo over denken heb ik maar een advies .neem eens een paar rijlessen dat kan verhelderend werken.
raya (3-6-2018 om 12:30)
Klopt Andre. Ik vind het daar levensgevaarlijk. Vandaar dat daar ook om de haverklap een ongeluk gebeurd. Mensen hebben geen geduld meer.
Andre (3-6-2018 om 11:36)
O, dat is normaal tegenwoordig van bestuurders die auto rijden bij invoegstroken Snel die vrachtauto voorbij en knallen met die auto want ja ze hebben er al zolang achter gezeten.
Cookie-instellingen beheren