Weerbericht:
Wisselvallig. Vrijdag later op de dag veel wind langs de zuidwestkust
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 31 km

Motorrijder onderuit op N661 Middelburg

Toegevoegd: 03-06-2018, 11.48 uur - Update: 03-06-2018, 12.18 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op de Nieuwe Vlissingseweg (N661) is vanochtend bij Middelburg een motorrijder gewond geraakt.


De motorrijder reed rond 11.05 uur richting Vlissingen en kwam net buiten de bebouwde kom ten val. Er kwam een ambulanceteam ter plekke en dit heeft het slachtoffer overgebracht naar een ziekenhuis. Over de aard en de ernst van het letsel is niets bekend.

Vanwege het ongeluk is één rijstrook afgesloten. Bergingsbedrijf Van Halst uit Kamperland werd opgeroepen om de motor te takelen. Rond 12.10 uur was de motor geborgen en kon de weg weer worden vrijgegeven.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peet (4-6-2018 om 16:07)
Verschrikkelijk natuurlijk voor de motorrijder. Op één of andere manier nodigt de Nieuwe Vlissingseweg uit tot veel te hard rijden. Ik woon langs deze weg en je hoort dagelijks motorrijders maar ook auto's met veel te hoge snelheden langs scheuren, dat kun je zo horen. Ik heb de politie hier al vaker op gewezen maar "de prioriteit ligt hier niet" is dan vaak de reactie. Ik vind dat onbegrijpelijk. Zo moeilijk moet het toch niet zijn om hier iets aan te doen. Je moet eens kijken hoe keurig de bestuurders zich houden aan de maximumsnelheid op de Schroeweg in Middelburg. De vraag is wanneer het volgende (dodelijke) slachtoffer te betreuren zal zijn in onze straat.