Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Flinke file door ongeval op A58 bij Rilland

Toegevoegd: 03-06-2018, 19.39 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - Een verkeersongeval tijdens de spits op de A58 bij Rilland heeft zondag aan het einde van de middag voor flink wat oponthoud gezorgd.


Het ongeluk gebeurde rond 17.30 uur op de rijbaan richting Bergen op Zoom. Vanwege vertrekkend vakantie- en recreatieverkeer was het extra druk Zeeland uit en daarom ontstond al snel een flinke file. Op zijn hoogtepunt stond deze tot voorbij knooppunt Vierwegen bij Kapelle. De ANWB meldde een extra reistijd van ongeveer een half uur.

Vanwege het ongeluk moest het verkeer enige tijd over de vluchtstrook worden geleid. Rond 18.45 uur begon de file af te nemen, al stond er volgens Rijkswaterstaat toen nog altijd een paar kilometer file.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren