Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 41 km

Acht personen rijden onder invloed alcohol

Toegevoegd: 03-06-2018, 19.44 uur
Acht personen rijden onder invloed alcohol
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft zaterdagavond en in de nacht van zaterdag op zondag in de Oosterschelderegio acht personen betrapt op het rijden onder invloed van alcohol.


In Goes werden vier personen betrapt. In Renesse, Rilland, Serooskerke (SD) en Zierikzee ging het telkens om één persoon. Zij kregen allemaal een proces-verbaal.

Drie van de acht dronken overigens zo veel dat hun rijbewijs ter plekke werd ingevorderd. Zij werden betrapt in Renesse, Serooskerke (SD) en Zierikzee.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
KeeK (4-6-2018 om 10:02)
Ja en weer niet op drugs gecontroleerd ! Had ik mazzel zeg ik had 5 joints op en ze testen hier toch alleen maar alcohol en dat weet elke wietroker.. dat mag hier en Politie vind drugstesten te lastig ( moeilijk open te maken die verpakking blijkbaar )
Ja-Ja (4-6-2018 om 07:25)
Deze zijn alleen betrapt. Kan je na gaan hoeveel zuipers niet betrapt zijn
Cookie-instellingen beheren