Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Letsel bij aanrijding Sloeweg Vlissingen

Toegevoegd: 03-06-2018, 19.55 uur
Letsel bij aanrijding Sloeweg Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een automobilist die wilde keren op de Sloeweg in Vlissingen heeft zondagmiddag een aanrijding veroorzaakt. Er raakte één persoon gewond.


Het ongeval gebeurde rond 16.40 uur ter hoogte van de tankstations. Eén persoon raakte gewond en de ambulancedienst heeft deze zonder spoed naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

De beide auto's liepen flink wat schade op. Bergingsbedrijven hebben de betrokken voertuigen getakeld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
KeeK (4-6-2018 om 10:00)
Ja en weer niet op drugs gecontroleerd hé, ik was erbij waren litouwers die snappen die borden natuurlijk niet hé Europa is zo ingewikkeld en Politie vind drugstesten te lastig om te gebruiken.. Kleine moeite om bij elke ongeval drugs of alcohol te testen en je wil niet weten hoeveel mensen er zware medicijnen gebruiken en gewoon auto rijden
Henk (3-6-2018 om 21:29)
Wat vervelend, maar opvallend dat het nog maar zo weinig botsingen opgeleverd heeft. Rijd deze weg gemiddeld 3x per dag en hoe vaak ik mensen zie die omdraaien (over doorgetrokken streep) om van ene pomp bij de andere te komen. Misschien hoogste tijd voor ons politieteam om daar eens een dagje / avondje te posten.
Joris (3-6-2018 om 21:20)
Keren bij de tankstations, je ziet het regelmatig. Er is een doorgetrokken streep maar daar wordt gewoon overheen gereden. Stukje rechtdoor en je kan een rondje rotonde doen zonder risico op schade. Camera neerzetten, 230 euro boete per overtreding, snel verdient.
Cookie-instellingen beheren