Weerbericht:
Bewolkt en soms wat (mot)regen. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Paard in sloot 's-Heer Abtskerke

Toegevoegd: 03-06-2018, 22.14 uur
Door: Roland de Jong

‘S-HEER ABTSKERKE - De brandweer is zondagavond in ‘s-Heer Abtskerke ingezet nadat was ontdekt dat een paard te water was geraakt.


Het dier lag in de buurt van de kruising Noordhoekweg - Sinoutskerksezandweg in een sloot. Rond 21.00 uur werd alarm geslagen. Brandweerlieden uit Goes en ‘s-Gravenpolder kwamen ter plekke om te helpen het dier weer op het droge te krijgen.

Omstreeks 21.45 uur lukte het met de hulp van een dierenarts om het paard uit de sloot te halen. Het paard sloeg hierna echter wel op hol. Het dier rende een akker over maar kon even later worden gevangen. Het paard is vervolgens terug naar de wei gebracht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
eeen inwoner (4-6-2018 om 12:16)
Als we brandweermannen niet hadden >WAT DAN/? Veel respect voor jullie >Dank je wel voor die hulp weer.GA zoo door
Cookie-instellingen beheren