Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 19 km

Politie zoekt gestolen scooter Middelburg

Toegevoegd: 04-06-2018, 09.57 uur
De gestolen scooter in Vlissingen.
De gestolen scooter in Vlissingen.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Bij de Koningsbrug in Middelburg is een Yamaha scooter gestolen. De politie vraagt iedereen om er naar uit te kijken.


De diefstal vond plaats in de nacht van zondag op maandag. Het gaat om een zwarte Yamaha Jog R met kenteken DK-517-B.

Mensen die de scooter zien kunnen die melden bij de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wesley (5-6-2018 om 06:02)
mijn scooter is 3 jaar geleden ook gestolen maar dan in vlissingen! toen werd het maar onder aan de stapel Gedonderd. hoezo nu in eens wel moeite doen, heb die van mij nooit meer terug gezien!!! had zelf een yamaja neo´s. de eigenaar van deze scooter kan er beter van uit gaan deze nooit meer terug te zien.
KeeK (4-6-2018 om 10:43)
Er zitten toch track and trace systemen in die dingen tegenwoordig ? Las ergens er overal chips en tags inzitten dus die vind je toch zo ? Van mij mogen ze die ondingen uit de handel halen of verplicht elektrisch maken.. Stinkdingen en rotherrie
Cookie-instellingen beheren