Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 22 km

Pinfraude Axel in Opsporing Verzocht

Toegevoegd: 04-06-2018, 16.30 uur
Pinfraude Axel in Opsporing Verzocht
© Foto: Politie
Door: Manfred Berrevoets

AXEL - Het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht besteedt morgen, dinsdag 5 juni, aandacht aan een pinfraude na een diefstal in een supermarkt aan de Tuinstraat op 20 januari jl. De hulp van het publiek wordt ingeroepen om de dader te vinden.


Tijdens het winkelen bij een Aldi-filiaal werd een vrouw van haar portemonnee beroofd. Even later werd door een vrouw ruim 1.200 euro met haar bankpas opgenomen. Het is nog steeds niet bekend wie deze fraudeur is.

De politie wil weten wie iets heeft gezien van de diefstal van de portemonnee in de Aldi-supermarkt. Verder vraagt de politie wie de vrouw op de bewakingsbeelden herkent. De live uitzending van Opsporing Verzocht is op dinsdag 5 juni tussen 20.30 en 21.15 uur op NPO1. Op woensdag 6 juni kunt u nog een herhaling van de uitzending bekijken op NPO2 rond 12.10 uur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AD. (4-6-2018 om 19:26)
Waarom niet zo snel mogelijk de beelden en signalementen op het net maar wachten tot morgen ??
Cookie-instellingen beheren