Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

OM eist ISD-maatregel tegen Vlissinger

Toegevoegd: 04-06-2018, 21.13 uur
OM eist ISD-maatregel tegen Vlissinger
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Tegen de 37-jarige T. van W. uit Vlissingen is maandag een voorwaardelijke ISD-maatregel en opname in een psychiatrische instelling geëist.


Van W., die deels erkend, wordt ervan verdacht rond 18 februari zijn vader een klap te hebben gegeven. De dag daarvoor zou hij zijn zus en zijn oom hebben bedreigd. Van W. ontkent zijn zus en oom te hebben bedreigd.

Toen Van W. na het vermeende geweld door de politie werd afgevoerd, bleken er toen hij weer was uitgestapt enkele bolletjes met harddrugs in de politiewagen te liggen. Volgens Van W., waren die mogelijk door een andere arrestant achtergelaten. De politie erkende overigens dat de auto niet van te voren was gecontroleerd op 'achtergelaten spullen'. De uitspraak is over twee weken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren