Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 25 km

Man gezocht voor mishandeling in speeltuin

Toegevoegd: 05-06-2018, 20.44 uur
Man gezocht voor mishandeling in speeltuin
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De ouders van een 10-jarige meisje uit Vlissingen hebben aangifte van mishandeling gedaan. Hun dochtertje liep vorige week dinsdag in de speeltuin aan de Cirkel in Vlissingen schaafwonden op omdat ze tegen de grond zou zijn geduwd door een onbekende man.


Volgens de politie waren dinsdag aan het begin van de avond een groepje meisjes van een jaar of 10 en een groepje jongens van 16,17 jaar in de speeltuin. Rond 18.45 uur kwam een man van naar schatting 20 a 25 jaar aanzetten. Hij zou een van de meisjes tegen de grond hebben gewerkt.

De man is er in een zwarte auto vandoor gegaan. De politie is naar hem op zoek. Ook mensen die iets kunnen vertellen over wat zich afspeelde in de speeltuin wordt gevraagd om contact op te nemen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren