Weerbericht:
Bewolkt en in het (noord)westen een bui. Morgen af en toe zon
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Vrouw doorgereden na veroorzaken aanrijding met letsel

Toegevoegd: 20-09-2006, 01.13 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

GOES - De bestuurdster van een personenauto is maandagavond in Goes doorgereden nadat zij een aanrijding met letsel had veroorzaakt. Dat heeft de politie dinsdag bekend gemaakt.

De automobiliste kwam rond half acht op de Waterstraat in botsing met een 21-jarige snorfietser uit de gemeente Goes. De jongeman reed vanuit de richting Vlasmarkt in de richting van de Beestenmarkt. De botsing vond plaats toen de vrouw niet voldoende rechts hield, week de snorfietser uit.

Vervolgens botste de auto tegen de snorfiets aan. Hierdoor belandde de 21-jarige op de motorkap van de auto. De bestuurdster van de auto stapte uit, maar na enkele ogenblikken stapte ze weer in en reed achteruit weg in de richting van de Beestenmarkt.

De jongeman moest zich onder doktersbehandeling stellen. Hij had een pijnlijk been. De politie is inmiddels op zoek naar getuigen van de aanrijding. Zij kunnen langskomen op het politiebureau of bellen met 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren