Weerbericht:
Bewolkt en af en toe motregen. Morgen overdag overwegend droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote brand in houtopslag Bruinisse

Toegevoegd: 06-06-2018, 04.38 uur
Door: Manfred Berrevoets

BRUINISSE - De brandweer is in de nacht van dinsdag op woensdag uitgerukt voor een grote brand in een houtopslag in Bruinisse.


De brand werd rond 02.55 uur ontdekt in het pand aan de Industrieweg. Bij aankomst van de brandweer was er sprake van een forse rookontwikkeling. De brandweer schaalde uit voorzorg op naar een grote brand vanwege de opslag van hout in de loods. Er zijn uiteindelijk twee blusvoertuigen en een ladderwagen ingezet.

Om 03.45 uur kon de brandweer het sein brandmeester geven. Met de ladderwagen is het dak onderzocht op mogelijke vuurresten. De loods is vervolgens door de brandweer geventileerd. Met behulp van een warmtebeeldcamera is gekeken of het vuur volledig uit was. Rond 04.00 uur kon de brandweer dan ook terug naar de kazerne.

Over de oorzaak van de brand is verder niks bekend, hierna zal onderzoek gedaan worden. Stichting Salvage is opgeroepen om te ondersteunen bij de afhandeling van de schade.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren