Weerbericht:
Vannacht in het noorden nog een bui. Dinsdag overdag stevige (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer voor ongeluk Tractaatweg Axel

Toegevoegd: 06-06-2018, 05.00 uur
De auto raakte zwaar beschadigd door het ongeluk.
De auto raakte zwaar beschadigd door het ongeluk.
© Foto: Etienne van der Hooft
Door: Manfred Berrevoets

AXEL - De hulpdiensten zijn dinsdagavond uitgerukt voor een ongeval op de Tractaatweg (N62) bij Axel.


Even na 22.00 uur zag een automobiliste een breedte-transport over het hoofd en botste met haar auto tegen het uitstekende deel van de lading. De auto kwam zwaar beschadigd tot stilstand. Vanuit Axel en Westdorpe rukte de brandweer uit maar de vrouw bleek niet bekneld te zitten. Ook de opgeroepen ambulances hoefden niet ingezet te worden, de vrouw kwam met de schrik vrij.

Het transport, dat op weg was naar België, werd begeleid door twee transportbegeleidingsvoertuigen uitgerust met zwaailichten. De auto is door bergingsbedrijf Vermaat afgevoerd en nadat de rommel op de rijbaan was opgeruimd is de weg weer vrijgegeven voor het verkeer.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jose (6-6-2018 om 15:05)
Gelukkig voor de bestuurster dat er alleen schade is aan de auto. Maar ik begrijp er helemaal niets van dat je zo'n transport, met twee begeleiding auto's over het hoofd kan zien. Misschien vind de Mevrouw het eng om meer links te gaan rijden. Als je dat rustig doet is er niets aan de hand.
Cookie-instellingen beheren