Weerbericht:
Bewolkt en soms wat (mot)regen. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Vijf tips na uitzending Opsporing Verzocht

Toegevoegd: 06-06-2018, 16.05 uur
De vrouw is duidelijk te zien op bewakingsbeelden.
De vrouw is duidelijk te zien op bewakingsbeelden.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

AXEL - De uitzending van Opsporing Verzocht waarin beelden werden getoond van een vrouw die 1.200 euro opnam met een gestolen pinpas, heeft daarover vijf tips opgeleverd.


De pinpas werd vermoedelijk op zaterdag 20 januari gestolen toen een vrouw aan het winkelen was bij een Aldi-supermarkt aan de Tuinstraat in Axel. Toen ze haar boodschappen wilde afrekenen, bleek dat haar portemonnee onopgemerkt uit haar tas werd gerold.

Volgens de politie had de vrouw haar pincode versleuteld in haar portemonnee bewaard en kon de pinfraudeur zo haar pincode achterhalen. De dief pinde om 13.06 uur bij de ABN Amro aan de Kerkdreef in Axel. Hierna pinde ze twee minuten later bij een automaat van de Rabobank.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
juriste (7-6-2018 om 17:25)
Buitenom het feit dat men van andermans spullen dient af te blijven is het al dan niet versleuteld bijhouden van een pin code niet slim.
AD. (7-6-2018 om 00:06)
Duidelijk iemand uit het oostblok daar bestaat geen twijfel over dus die zal ook niet meer in de omgeving van Axel worden gezien want die trekken door het hele land .
adrie (6-6-2018 om 16:36)
Is toch duidelijk zichtbaar in beeld. Hoop dat ze snel gevonden word.
Cookie-instellingen beheren