Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 32 km

Brandweer voor melding lekkage Cargill

Toegevoegd: 06-06-2018, 21.15 uur
De brandweer in Sas van Gent.
De brandweer in Sas van Gent.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

SAS VAN GENT - De brandweer is woensdagavond opgeroepen na een melding van een lekkage van een bijtende stof bij een Cargill in Sas van Gent.


Brandweervoertuigen uit onder andere Hoek, Sas van Gent en Terneuzen werden opgeroepen voor het voorval aan de Nijverheidsstraat. Nadat de brandweer ter plaatse was bleek er geen sprake van een lekkage naar stond er een vat bol en onder druk.

Volgens de Veiligheidsregio is er geen gevaar voor de omgeving. De brandweer verleent assistentie bij de afwikkeling van het incident.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AD. (9-6-2018 om 14:38)
Hebben die zelf geen bedrijfsbrandweer die dat even oplossen zodat het niet nodig is om korpsen uit heel de omgeving op te roepen terwijl er eigenlijk niks aan de hand blijkt te zijn.
marina (7-6-2018 om 09:30)
Rare melding hoor. Ongeval, lekkage van gevaarlijke stof en dan staat er een vat bol. Oké voorkomen is beter, maar wel al meerdere gevallen daar. Lawaai genoeg af en toe en de stank soms ook niet uit de lucht.
Cookie-instellingen beheren