Auto in de sloot A58 Oost-Souburg

Toegevoegd: 07-06-2018, 09.24 uur

Door: Manfred Berrevoets

OOST-SOUBURG - Bij een ongeval op de A58 tussen Oost-Souburg en Middelburg is donderdagochtend een auto in de sloot beland. Er raakte niemand gewond.

Twee ambulances en de brandweer rukten even voor 08.00 uur uit voor het ongeval waarbij iemand bekneld zou zitten in zijn auto. Ter plaatse bleek dit niet het geval en de opgeroepen brandweer is dan ook niet meer ingezet. Meerdere personen zijn in een ambulance onderzocht, maar er hoefde niemand naar het ziekenhuis.

Bij het ongeval was een tweede voertuig betrokken. Over de toedracht is nog niks bekend gemaakt. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de beschadigde voertuigen weggesleept.

Op de rijbaan richting Vlissingen botsten even later twee auto's op elkaar tussen de afrit Oost-Souburg en de watertoren. Ook hier is een ambulances ter plaatse geweest, maar het is niet bekend of er iemand gewond is geraakt. Ook deze voertuigen zijn weggesleept. Dit ongeluk zorgde voor een korte file.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuwse showride (11-6-2018 om 12:01)
@Bram, we konden toch meer info aan jou vragen?? Laat ons dan niet langer in spanning en vertel ons wat er gebeurd is!!!!!!
AntiGSM (8-6-2018 om 13:07)
@Bram Brouwer; je maakt ons wel nieuwsgierig! Vertel je verhaal maar eens! Had je misschien net zo goed direct kunnen doen?
Zeeuwse showride (8-6-2018 om 11:20)
@Bram gelukkig heb je zelf weinig. Ik (en met mij meer mensen denk ik) wil wel meer weten over de toedracht. Hoe is het gebeurd?
Bram Brouwer (7-6-2018 om 10:28)
Voor meer info kunt u het ook aan mij vragen dat is mijn auto in de sloot. Idd persoonlijk weinig aan de hand. En zelfs de autos lijken er redelijk van af zijn gekomen. 1 tip. Gebruik je autogordel die heeft mij gered