Drie wietkwekerijen opgerold, één aanhouding

Toegevoegd: 07-06-2018, 15.12 uur

Drie wietkwekerijen opgerold, één aanhouding
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Bij het ruimen van drie hennepkwekerijen in Zeeuws Vlaanderen is gisteren één verdachte aangehouden. Dit betrof de bewoner van een woning aan de Bachlaan in Terneuzen. Hij wordt verdacht van het onderhouden/hebben van een hennepkwekerij en diefstal van stroom.

In de woning van deze man bevonden zich 175 hennepplanten. Deze zijn allemaal in beslag genomen en vernietigd. In een woning aan de Spuistraat in Terneuzen werden 129 planten aangetroffen. Ook deze, en alle andere spullen die voor de hennepkwekerij bestemd waren, zijn in beslag genomen en vernietigd.

In Sas van Gent werden 508 hennepplanten aangetroffen, verspreid over de gehele woning in de Kloosterlaan. Ook hier was sprake van de diefstal van stroom. De netwerkbeheerder zal dan ook aangifte gaan doen bij de politie. Uiteraard zijn ook deze planten vernietigd.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzenaar (8-6-2018 om 15:16)
Misdaad loont, anders zou niemand het doen?!
peter (7-6-2018 om 18:55)
mooi aanpakken die zooi, ga maar gewoon werken voor je geld, loosers...
een inwoner (7-6-2018 om 16:28)
goed bezig .ga zoo verder.