Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
36 files van totaal 122 km

Rolstoelster gewond door vluchtende verdachte

Toegevoegd: 08-06-2018, 10.37 uur
Rolstoelster gewond door vluchtende verdachte
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Donderdagmiddag heeft de politie twee mannen aangehouden die verdachten worden van drugsdealen. Tijdens een vluchtpoging botste een van hen tegen een vrouw in een rolstoel.


De politie hield donderdag een actie om de drugsoverlast in Vlissingen aan te pakken. Agenten zagen rond 15.00 uur dat twee bekende drugsdealers in het tunneltje van het Stadhuisplein contact met een vrouw hadden, waarvan bekend is dat zij drugs gebruikt. Hierna reden de mannen richting de binnenstad van Vlissingen. De agenten vermoedden dat zij drugs hadden verkocht en wilden het duo aanhouden.

De mannen probeerden aan hun aanhoudingen te ontkomen. Hierbij botste een van de mannen, terwijl hij achterom keek, tegen een hoogbejaarde vrouw in een rolstoel. Zij raakte gewond en is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Ondanks hun vluchtpoging werden de mannen aangehouden. Een van hen, een jongeman (19) uit Middelburg op de Walstraat. De andere, een Vlissinger (21) op de Spuistraat. Het duo is voor verder onderzoek en verhoor naar het politiecellencomplex gebracht.

De politie heeft onder andere de twee fietsen, wat soft- en harddrugs en geld in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
KeeK (8-6-2018 om 11:13)
Mooie actie helaas doet de Politie dit maar even dan is het weer raak.. vanaf de jaren 70 word hier al veel gedeald.. Die gasten van toen rijden nu nog rond met dure auto's je ziet ze nog steeds rijden.. Er word ook volop geblowd en scooter of auto gereden.. Alle stereo types ( iedereen weet wie ) rijden nog steeds auto overal terwijl ze volop wiet roken thuis en gewoon in de auto stappen..Zelfs bij het ROC staan ze buiten te blowen in de pauze's..Gewoon harder straffen en altijd, niet alleen even de zomermaanden voor de toeristen want rest van het jaar gaat het ook door !!!
Nice (8-6-2018 om 11:09)
Mooi werk van de politie! En nu maar hopen dat het OM doorpakt en deze losers even uit de samenleving verwijdert.
Cookie-instellingen beheren