Dode Westerschelde is man uit Hulst

Toegevoegd: 09-06-2018, 20.13 uur

De technische recherche heeft ter plaatse onderzoek gedaan.
De technische recherche heeft ter plaatse onderzoek gedaan.
1
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

PERKPOLDER - Het stoffelijk overschot dat zaterdagmiddag werd gevonden in de Westerschelde bij Perkpolder is van een man uit Hulst. Dat heeft de politie vanavond bekend gemaakt.

Een voorbijganger zag het lichaam in het water drijven. Hierop werden politie en KNRM gealarmeerd. Rond 13.00 uur werd het lichaam door de reddingmaatschappij naar de kant gebracht. De brandweer is ter plaatse gekomen om de omgeving aan de Zeedijk in de buurt van de Perkstraat af te zetten met schermen.

De technische recherche heeft ter plaatse onderzoek gedaan. Uit dit onderzoek blijkt dat het stoffelijk overschot van een man uit Hulst afkomstig is. Er is geen sprake van een misdrijf. Het politieonderzoek is dan ook afgesloten. Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750