Twee keer oproep traumahelikopter

Toegevoegd: 10-06-2018, 03.13 uur

De traumahelikopter in Rilland.
De traumahelikopter in Rilland.
1
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

RILLAND - Twee traumahelikopters zijn in de nacht van zaterdag op zondag uitgerukt voor een medische noodsituatie in Zeeland.

Om 00.30 uur vloog de Rotterdamse traumahelikopter naar Rilland. Hier was in de Adriaan Butijnweg een gewonde die medische hulp nodig had. Twee ambulance en het traumateam werden ingezet. Het slachtoffer is vervolgens met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 00.45 uur werd er voor een medische noodsituatie aan de Beneluxstraat in Sas van Gent hulp ingeroepen van een traumahelikopter. Voor dit incident rukte het traumateam uit Nijmegen uit. De helikopter is niet meer ingezet. Ook hier is de gewonde met spoed naar een ziekenhuis gebracht.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750