Dronken bestuurder betrapt in Domburg

Toegevoegd: 10-06-2018, 13.31 uur

Dronken bestuurder betrapt in Domburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

DOMBURG - Zaterdagavond werd aan de Singel in Domburg een dronken bestuurder aangehouden.

De politie kreeg rond 23.00 uur diverse meldingen dat een dronken bestuurder met een busje door het centrum van Domburg reed. Een agent in zijn vrije tijd, wiens dienst er juist op zat, zag de auto de parkeerplaats aan de Singel oprijden en wees zijn collega's op de bewuste auto.

In de auto zat een 35-jarige man uit Vlissingen. In het voertuig lagen diverse geopende flessen bier, deels leeg en deels gedeeltelijk gevuld. De agenten vermoedden dat hij teveel alcohol had gedronken. Dit werd bevestigd door een ademtest, hij blies een F-indicatie. Hierop werd hij aangehouden en voor verder onderzoek naar het politiebureau in Middelburg gebracht.

Waar de man in eerste instantie zich normaal gedroeg, sloeg zijn gedrag bij aankomst in het politiebureau om. Hij werd agressief en zeer recalcitrant. Zo schold de man de agenten uit en bedreigde hen. Ook weigerde hij mee te werken aan een uitgebreide ademanalyse om het alcoholgebruik exact vast te stellen.

Hierop werd besloten de man naar het politiecellencomplex te brengen. Zijn rijbewijs werd ingenomen. Zondag wordt hij verhoord. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Popeye (11-6-2018 om 10:00)
Nee Jan, je bent een moordenaar wanneer je iemand vermoord, niet eerder. Net zoals jij geen rechter bent, al lul je nog veel krommer! Iemand die geen richting aangeeft, of met zn mobiel kloot is ook niet per definitie een moordenaar. Wel keihard verwijtbaar en of dat schuldig is bepaalt de wet - geen openbare executeur.
jan (10-6-2018 om 19:22)
Gelukkig weer een minder op de weg , ze snappen het nog steeds niet . MOORDENAARS MET 4 WIELEN ZIJN DEZE MENSEN ,JE ZOU ZE BIJNA TBS OPLEGGEN