Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 71 km

Motorrijder botst tegen kerende automobilist

Toegevoegd: 10-06-2018, 17.55 uur
Door: Manfred Berrevoets

THOLEN - Een motorrijder is zondagmiddag gewond geraakt na een aanrijding met een personenauto op de Postweg bij Tholen.


Het ongeluk vond rond 16.20 uur plaats ter hoogte van de Eeweg. Een bestuurder van een personenauto wilde keren en zag hierbij de motorrijder over het hoofd. Twee ambulances, de politie en de traumahelikopter uit Rotterdam werden opgeroepen. De helikopter is niet meert ter plaatse geweest.

Het slachtoffer is gestabiliseerd door het ambulancepersoneel en vervolgens met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Een bergingsbedrijf heeft de auto en de motor weggesleept. De weg was tijdens het ongeval afgesloten voor het verkeer.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
BMW (11-6-2018 om 11:17)
@ Jan, wat ik al een paar jaar doe is een reflecterend hesje om. Ziet er misschien niet zo fraai uit maar ik kan het je aanraden. Ik rijdt best veel en heb niet vaak dat ze me niet zien. Maar zoals je schrijft goed blijven opletten, beide partijen.
Jan (10-6-2018 om 19:16)
Enkele weken terug na jaren weer op de motor gestapt. Afgelopen week reed ik op de linkerbaan van de A58 bij Heinkenszand. Ik zag diverse auto’s van rechts komen en bedacht mezelf dat ik in een dode hoek zat. En idd, voertuig schoot na invoegen meteen de linkerbaan op zonder uit te kijken. Tik op de claxon en iets in de ankers lieten dit goed aflopen. Vandaag op een rotonde bij Lammerenburg, bijna geschept door een voertuig welke zonder goed te kijken de rotonde op reed. Oproep aan alle automobilisten: kijk svp goed uit en let beter op. De airbag op de motor is de bestuurder zelf. Motorrijders: rijd passief, anticipeer en blijf alert om tijdig in te grijpen. Zo blijft het leuk voor alle partijen.
Cookie-instellingen beheren