Weerbericht:
Perioden met zon, woensdag zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Motorrijder botst tegen kerende automobilist

Toegevoegd: 10-06-2018, 17.55 uur
Door: Manfred Berrevoets

THOLEN - Een motorrijder is zondagmiddag gewond geraakt na een aanrijding met een personenauto op de Postweg bij Tholen.

Het ongeluk vond rond 16.20 uur plaats ter hoogte van de Eeweg. Een bestuurder van een personenauto wilde keren en zag hierbij de motorrijder over het hoofd. Twee ambulances, de politie en de traumahelikopter uit Rotterdam werden opgeroepen. De helikopter is niet meert ter plaatse geweest.

Het slachtoffer is gestabiliseerd door het ambulancepersoneel en vervolgens met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Een bergingsbedrijf heeft de auto en de motor weggesleept. De weg was tijdens het ongeval afgesloten voor het verkeer.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Petrus (17-6-2018 om 01:37)
mijn moeder zei altijd: motorrijders zijn doodrijders
Mary-Ann Mieras (14-6-2018 om 02:29)
rees kees: wat denk je van iemand die van rechts naar links moet invoegen. Dan heb ik toch geleerd dat je dan links moet gaan rijden. En je kan uiteraard inhalen door over een auto heen te rijden maar even naar de linkse baan gaan is toch handiger. Het gebeurt vaak genoeg dat je links rijdt en dat er dan iemand vanaf de invoegstrook al optrekkend gelijk naar de linkse baan gaat. Als je als motorrijder of automobilist dan naast een andere auto zit kan je over het hoofd gezien worden. U klinkt als iemand die zonder nadenken het slechtste van een ander denkt. Jammer.
rees kees (13-6-2018 om 16:53)
@ jan, wat deed u dan op de linker baan ? er reed dus niets op de rechter want die auto van rechts kon volgens u zo direct naar de linker baan ? waar men u dus niet verwacht omdat u daar helmaal niet mag rijden omdat u rechts aan moet houden. u klinkt als een onnodig links rijder, en die staan in de top 5 van verkeersergernissen. neemt niet weg dat die ander OOK fout was, en twee fouten maken geen goed maar een ongeval.
gerrit (13-6-2018 om 16:45)
je hoeft geen motorrijder te zijn om de verschrikkelijke gedragingen van de gemiddelde verkeersdeelnemer mee te maken. alsof motorrijders het predikaat van perfecte verkeersdeelnemer hebben ? absoluut niet dus, zijn zelf bij de grootste overlastgevers en risiconemers. maar ja, rijbewijzen brengen nu eenmaal geld in de staatskas dus die kan je gewoon kopen, en de verkeerspolitie die moest handhaven is toch wegbezuinigd door een democratisch minderheidskabinet dus wij willen dit zo volgens de stemmers.
peter (11-6-2018 om 13:45)
ben het wel met je eens jan, ik heb jaren op een motor gereden, ik weet ook wat het is, echter we hebben ook motorrijders die denken dat ze heer en meester zijn op de weg, jammer genoeg krijgen al de motorrijders een naam door zulke mensen. ik ben inmiddels gestopt met motorrijden omdat er geen lol meer aan is.
Quasimoto (11-6-2018 om 13:05)
De uitdrukking 'over het hoofd zien' is in 9 van de 10 keer ongelukkig gekozen. Het doet voorkomen of degene die door niet goed kijken het ongeval veroorzaakt daar zelf niets aan kan doen. We weten allemaal dat niet goed kijken/opletten of geen voorrang verlenen hoofdoorzaak is van de meeste aanrijdingen. En in aanvulling op Jan: motorrijder zorg dat je gezien wordt. Gisteren zelf onderweg weer gezien: veel rijders met donkere motor, gloeiende spijker als verlichting, donker pak en matzwarte helm. Tegen een donkere achtergrond of op een plek met veel schaduw of veel groen val je helemaal niet op. Draag kleding/helm in opvallende kleur!