Drugsrijder voor de derde keer betrapt

Toegevoegd: 10-06-2018, 18.10 uur

Drugsrijder voor de derde keer betrapt
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Zondagmorgen is een bestuurder in de Wijdaustraat in Middelburg aangehouden omdat hij positief reageerde bij een speekseltest op drugs.

Een agent zag de man rond 10.45 uur in een auto rijden. Tegen deze bestuurder was in april van dit jaar en afgelopen week reeds proces-verbaal opgemaakt voor het rijden onder invloed van alcohol en drugs. Daarom werd besloten een controle in te stellen.

Uit een ademtest bleek dat hij niet teveel alcohol had gedronken, terwijl uit de speekseltest bleek dat hij drugs had gebruikt. De 30-jarige man uit Vlissingen werd aangehouden. Door een GGD-arts is een bloedonderzoek uitgevoerd. Het bloedmonster is voor analyse naar het Nederlands Forensisch Instituut gestuurd.

De auto is in beslag genomen en door een takelbedrijf weggehaald. De officier van justitie zal besluiten wat hiermee wordt gedaan.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
raya (11-6-2018 om 12:45)
Nooit meer het rijbewijs teruggeven
KeeK (11-6-2018 om 11:51)
Ja dus na de 3e x mag hij dus nog steeds gewoon naar huis ? Word het niet tijd dat je zo iemand dan 1 celstraf geeft ? 1e x is al erg 3e x is gewoon misdadig.. Wel mooi hij gepakt is eindelijk goed werk Politie ! Helaas rijden er in Vlissingen nog 2000 van die gasten dagelijks rond helaas